WIE BEN IK?

WIE BEN IK?

Ik ben Dick Robbemond, zoon van Hans Robbemond die jarenlang huis aan huis boter, kaas en eieren heeft verkocht. Ik ben geboren en getogen in Maasdijk en al bijna heel mijn leven lid van CKV Dijkvogels.

Na HAVO en een opleiding elektronica ben ik al snel 'in de computers' aan het werk gegaan. Computers en elektronica hebben altijd al mijn interesse gehad, op mijn 8e heb ik voor het eerst kortsluiting gemaakt, toen ik 12 was heb ik mijn eerste computer gekocht en in 1995 had ik mijn eerste internetaansluiting, wat toen allemaal nog via de telefoonlijn ging en weleens tot een telefoonrekening van 1200 gulden in 1 maand heeft gezorgd.

Mijn laatste werkgever was Image Building, een bedrijf dat gespecialiseerd is in tijdelijke buitenreclame, waarvan ik de bedrijfsleider was. Bij dit bedrijf stond ik aan de andere kant als het gaat om ICT en computers, namelijk die van de klant.

Hier heb ik veel van geleerd, namelijk dat heel veel van de bedrijven waarmee je in aanraking komt voor (mobiele) telefonie, internet, systeembeheer, het leveren van apparatuur, niet bepaald klantgericht zijn maar vooral productgericht. De adviezen die je van de meeste bedrijven krijgt zijn gericht op het verkopen van het eigen product.

Met de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, ben ik zeer goed in staat om een vertaalslag te maken van jouw bedrijfsdoelen naar betaalbare en functionerende ICT oplossingen. Een achtergrond in ICT en automatisering en uitgebreide ervaring met bedrijfsvoering zijn mijn ingrediënten voor een goed en passend advies.

En daar zie ik mijn kans, bedrijven helpen met de juiste keuze maken, wanneer het gaat om ICT producten en diensten.

Ook op het moment dat je alles al hebt, maar het werkt niet (meer) naar je zin, kan ik je helpen, ongeacht waar je het hebt gekocht.